Ώρα για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σπιτικά φάρμακα και άλλα.


Διανύουμε μέρες, όπου αγνή πρόθεση και συλλογικότητα είναι απαραίτητα για  να έρθουν καλύτερες μέρες. Τη στιγμή που γράφτηκε αυτό, η σύγχρονη ιατρική φαίνεται ότι εξακολουθεί να εργάζεται ακόμα πάνω σε μια λύση, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αντιιικά φάρμακα που να είναι αποτελεσματικά κατά του ιού Κορώνα (Κορώνα  = Σύνδεση με την Πηγή), που έχει θέσει τον πλανήτη σε αναμονή.Τι είναι οι Ιοί; 


Οι ιοί είναι εκκρίσεις ενός τοξικού κυττάρου. Τεμάχια DNA και RNA με μερικά κομμάτια πρωτεϊνών που αποσπώνται από το κύτταρο. Τα κύτταρα γίνονται δηλητηριώδη και προσπαθούν να εξαγνιστούν, εκβάλλοντας τα συντρίμμια που ονομάζουμε ιοί.

- Δρ. Τόμας Κόουαν


Υγιές κύτταρο = Ανοσία Ένα υγιές σώμα, μυαλό και πνεύμα δεν μπορούν να είναι επιρρεπή σε οποιοδήποτε είδος ιού. Άρα, το καλύτερο που μπορεί κανείς να κάνει, είναι να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα!


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας εδώ σήμερα, από ισχυρές θεραπείες που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, την πολύτιμη βιταμίνη C και το μαγικό Βάμμα Ρίγανης, σε ένα δωρεάν ισχυρό δονητικό ηχητικό εργαλείο θεραπεία, οι ιερές Συχνότητες Σολφέζ.Βιταμίνη C


Η Βιταμίνη C, έχει επίσημα συσταθεί από την κυβέρνηση της Σαγκάης για την θεραπεία του COVID-19. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Είναι ευρέως γνωστό ότι η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για το ανοσοποιητικό μας σύστημα, τα οστά, τους χόνδρους των μυών, την οδοντική υγεία και την πρόληψη των ιικών και βακτηριακών λοιμώξεων.


Η βιταμίνη C που βρίσκετε στα καταστήματα υγείας και τα φαρμακεία είναι συνθετικά, κατασκευασμένα από ασκορβικό οξύ. Έτσι, κάνοντας τη δική σας βιταμίνη C όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, είναι και η πιο αγνή και υγιεινή επιλογή.Πως να φτιάξετε την δική σας Βιταμίνη C


Το μόνο που χρειάζεστε είναι βιολογικά εσπεριδοειδή. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα εσπεριδοειδή δεν έλαβαν κανένα παρασιτοκτόνο ή άλλο είδος ρύπανσης. Αυτό που θα χρησιμοποιήσετε είναι οι φλούδες, οι οποίες είναι φορτωμένες με πολύ περισσότερη βιταμίνη C, από το ίδιο το φρούτο.


100 γραμμάρια πορτοκαλιού παρέχει περίπου 71 mg βιταμίνης C

100 γραμμάρια φλούδας πορτοκαλιού παρέχει περίπου 136 mg βιταμίνης C

Σχεδόν διπλό!


Διαδικασία:


1. Πλύνετε και αφαιρέστε την φλούδα

2. Στεγνώστε τις φλούδες

Προτιμούμε να τα στεγνώνουμε φυσικά, με αέρα. Τοποθετήστε τις φλούδες σε ένα χαρτί ή πανί κουζίνας και τοποθετήστε τις στο φως του ήλιου. Χρειάζονται μόνο λίγες μέρες.

3. Χρησιμοποιήστε έναν μύλο καφέ ή παρόμοια συσκευή για να μετατρέψετε τις φλούδες σε σκόνη.


Συγχαρητήρια! Μόλις φτιάξατε το δικό σας φυσικό οργανικό συμπλήρωμα βιταμίνης C, στο σπίτι σας!


Αποθηκεύστε την βιταμίνη σας σε ένα αεροστεγές δοχείο, στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε την μέσα σε μια εβδομάδα. Μπορείτε να την προσθέσετε στο smoothie, τον χυμό σας ή στην σαλάτα σας. Ένα κουταλάκι του γλυκού είναι περισσότερο από την απαιτούμενη δόση βιταμίνης C για την ημέρα, ανεξάρτητα από το μέγεθος σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τη θεραπεία της γρίπης στο σπίτι, το κοινό κρυολόγημα και σχεδόν οτιδήποτε άλλο αφορά το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να διπλασιάσετε με ασφάλεια την ημερήσια δόση. Μην το προσθέσετε σε ζεστά ροφήματα ή τρόφιμα, η θερμότητα θα καταστρέψει τα ένζυμα.
Ρίγανη η Θαυματουργή.


Εάν ζείτε Κύπρο ή Ελλάδα, τότε σίγουρα έχετε αυτό το αρωματικό και μαγικό βότανο στο ντουλάπι της κουζίνας σας.